Lajmet

Aplikacioni Google Maps në Android u përgjigjet komandave zanore

Publikuar , 30 Shtator 2016
0
Aplikacioni Google Maps në Android u përgjigjet komandave zanore

e32wln9hnjkmvwvib7tvGoogle përditësoi aplikacionin Google Maps në Android me aftësinë për tu përgjigjuar komandave të zërit.

Kjo do thotë se nëse shqiptoni “OK Google,” më pas do të mund të kryeni një sërë veprimesh si ndryshimi i trajektores së navigimit, kërkimin e pikave të karburantit dhe shumë të tjera.

Mjafton të thoni “Ok Google,” dhe aplikacioni i hartave është i gatshëm të kryejë një sërë funksionesh pa ndërveprimin e përdoruesit. Mund ta pyesni për gjendjen e trafikut, kthesën e radhës apo për kohëzgjatjen e udhëtimit.

Aplikacioni u përgjigjet një mori komandash dhe Google ka përpiluar një listë të tyre të cilat mund ti gjeni në këtë lidhje. Ky hap do e bëjë akoma edhe më të lehtë navigimin ndërsa fokusoheni me duart tuaja në timon gjatë një udhëtimi. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Google rifreskon aplikacionin e hartave