Vëzhgim

Aplikacioni i Google+ për iPhone

Jul 20 2011
0 Shpërndarje
Aplikacioni i Google+ për iPhone

Ndërsa, përdoruesit e iPad dhe iPod touch do të duhet që end eta përdorin faqen e rregulluar për celularë, sepse ky aplikacion funksionon vetëm për iPhone 3G, 3GS dhe iPhone 4. Gundotra shkruan që aplikacioni duhet që rishtas të dalë në dyqanin për aplikacione, por ju mund ta merrni atë nga lidhja këtu.

Një zëdhënës i Google, rreth mospërshtatjes së këtij aplikacioni për iPad dhe iPod touch, tha: “Ne jemi duke punuar shpejt për ta rregulluar aplikacion Google+ për celularë të sa më shumë platformave dhe pajisjeve që është e mundshme. Sot ne kemi lajmëruar mundësinë për iPhone.”/pcworldalbanian

Lajmet e fundit>