Lajmet

Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë përdoruesit kanë kërkuar

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 19 Shkurt 2020
Siç edhe sugjeron emërtimi, Microsoft Word, Execel dhe PowerPoint janë të kombinuar. Në teori me aplikacionin e ri do të shpenzoni më pak kohë duke u sjellur nëpër disa aplikacione dhe shpërdorur minuta t çmuara. Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë përdoruesit kanë kërkuar

Aplikacioni all-in-one (AIO) i Office është gati për tu përdorur. Aplikacioni mobil, të cilin kompania e prezantoi në Nëntorin e vitit të kaluar, ka qenë i disponueshëm si version eksperimental. Por ishte i kufizuar në Android dhe iOS vetëm për një numër të kufizuar përdoruesish.

Aplikacioni Android tashmë është publikuar në Play Store më herët sesa kompania kishte planifikuar. Gjithashtu ka mbështetje të kufizuar në Android për tabletët ndërsa për iPad nuk ka një version specifik.

Siç edhe sugjeron emërtimi, Microsoft Word, Execel dhe PowerPoint janë të kombinuar. Në teori me aplikacionin e ri do të shpenzoni më pak kohë duke u sjellur nëpër disa aplikacione dhe shpërdorur minuta t çmuara.

Në fund të ndërfaqes së aplikacionit është një buton në formë “+” ku mund të krijoni një dokument të ri, shënim apo lente. Dokumentet dhe skedarët mund të ruhen lokalisht ose përmes shërbimeve cloud si OneDrive, Google Drive, iCloud, Dropbox dhe Box. Nëse keni Office 365 ose Microsoft 365, aplikacioni ofron të njëjtat funksionalitete Premium që merrni nga aplikacionet individuale Word, Excel dhe PowerPoint.

Aplikacionin e ri mund ta shkarkoni në Play Store dhe App Store. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Eksperienca e re e Facebook Messenger për shikimin e videove