Lajmet

Aplikacioni Pulse 3.0, i përditësuar për iOS dhe Android

Nov 10 2012
0 Shpërndarje
Aplikacioni Pulse 3.0, i përditësuar për iOS dhe Android

Pulse, lexuesi i njohur për RSS me ndërfaqen interesante për platformat iOS dhe Android është përditësuar në versionin e ri 3.0.

Versioni i ri sjellë ndërfaqe më të përshtatshme dhe më të thjeshtë me shtesë të shiritit me kategori, që aktivizohet thjeshtë në gjerësinë e ekranit.

Në platformën iOS ky aplikacion deri më tani ishte i ndarë në iPhone dhe iPad, kurse tani është bërë universal.

Nga ana tjetër, përdoruesit e Android-it kanë marrë widget të ri me shfaqjen e përmbajtjes së cilës mund ti ndryshohet madhësia.

Nga detajet e tjera vlen të përmendet edhe se sistemi i njoftimit në të dy plaftormat mund të përshtatet edhe sipas nevojave të përdoruesve. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>