Softuer

Aplikacioni që e paraqet në Facebook sasinë e përdorur të energjisë

Publikuar , 03 Prill 2012
0
Aplikacioni që e paraqet në Facebook sasinë e përdorur të energjisë

Facebook, Këshilli për Mbrojtjen e Burimeve Natyrore, ndërtuesi i softuerëve për informacione rreth energjisë, Opower, dhe 16 vegla të prodhuara në Shtetet e Bashkuara lëshuan aplikacionin falas gjatë të martës. Aplikacion e lidh veglën tuaj për energji me llogarinë tuaj në rrjetin Faceboo, me lejen tuaj, dhe poston sasinë e përdorur të energjisë pas çdo muaji.

Kjo mundësi për Facebook ka për qëllim që të nxisë garën në mesin e miqve në Facebook që të shohin se kush e ka shtëpinë efikase të energjisë. Ky aplikacion krahason gjithashtu përdorimin e energjisë tuaj me shtëpitë e ngjashme në vendbanimin tuaj, e po ashtu edhe me shtëpitë që vlerësohen si efikase të energjisë.

Veglat pjesëmarrëse janë National Grid në Nju Jork dhe Masaçusets, Austin Utilites në Minesota dhe City of Paolo Alto Utilities në Kaliforni./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  iOS 13 sjell një lajm për keq për besnikët e Apple

Lajmet e fundit>