Softuer

Aplikacioni që ju mundëson të bëni thirrje nga iPad

Publikuar , 13 Qershor 2011
0
Aplikacioni që ju mundëson të bëni thirrje nga iPad

I ndërtuar nga iPhoneIslam team, të cilën njihen për aplikacion e tyre FaceTime  3G, kjo risi do të kthejë një iPad të zhbllokuar me funksionim të plotë si telefon.

Për t’u qasur në këtë veprim ju do të keni nevojë për një SIM kartelë 3G (jo vetëm një SIM kartelë të zakonshme) dhe të merrni aplikacionin nga dyqani Cydia. Aplikacioni kushton 20 dollarë.

Shkarkoni këtë aplikacion.

 

 

LEXO EDHE:  Ja sesi të fshini disa postime njëherazi në Facebook