Lajmet

Aplikacioni Schoolwork i Apple tani është në dispozicion për përdorim nga mësuesit

Publikuar , 26 Qershor 2018
Aplikacioni, që do të përdoret në iPads, u lejon mësuesve të menaxhojnë me lehtësi detyrat në klasë, si krijimi i detyrave dhe ndjekja e përparimit individual të nxënësve. Aplikacioni Schoolwork i Apple tani është në dispozicion për përdorim nga mësuesit

Aplikacioni Schoolwork i Apple, I cili debutoi në ngjarjen e saj të arsimit më parë këtë vit, tani është në dispozicion për mësuesit për t’u përdorur.

Aplikacioni, që do të përdoret në iPads, u lejon mësuesve të menaxhojnë me lehtësi detyrat në klasë, si krijimi i detyrave dhe ndjekja e përparimit individual të nxënësve.

Kur Apple prezantoi për herë të parë Schoolwork, e përshkroi atë si shkrimin e një email-i. Kur krijojnë detyrat, mësuesit mund të shkruajnë shënime, të dërgojnë PDF dhe të përfshijnë lidhjet në internet.

Ata gjithashtu mund të caktojnë aktivitete për studentët në kuadër të aplikacioneve të tjera arsimore që po përdorin në klasë. Aplikacione popullore si Explain Everything, Tynker, GeoGebra, dhe Kahoot! aktualisht punojnë drejtpërdrejt me Schoolwork.

Përveç kësaj, mësuesit mund të përdorin Schoolwork për të monitoruar progresin e studentëve në këto aplikacione dhe aktivitete, duke lejuar përvoja të përshtatura dhe më të personalizuara të të nxënit.

Të gjitha të dhënat e ruajtura për studentët mbahen private dhe shkollat ​​krijojnë dhe mbajnë kontroll mbi llogaritë e përdorura nga studentët. Schoolwork u njoftua së bashku me një grup të mjeteve të tjera të fokusuara në arsim që të gjithë mund të përdoren së bashku nga studentët dhe mësuesit.

Ekziston edhe Classroom, një aplikacion për menaxhimin e pajisjes për Apple, një vegël e re për zhvilluesit e quajtur ClassKit dhe iPad-I I ri me çmim më të ulët të Apple me mbështetjen Pencil që është vetëm 299 dollarë për shkollat. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Delegacioni Shqiptar Bridge2EU i startupeve dhe aktorëve të ekosistemit përmbyll udhëtimin 5-ditor në Sllovaki