Lajmet

Aplikacioni Skype for Bussines i disponueshëm në Windows Phone. Zëvendëson Lync 2013

Publikuar , 07 Korrik 2015
0
Aplikacioni Skype for Bussines i disponueshëm në Windows Phone. Zëvendëson Lync 2013

skypebiz

Microsoft sapo ka lançuar aplikacionin zyrtar të Skype for Bussines në platformën Windows Phone si zëvendësim i aplikacionit Lync 2013. Kompania e ka testuar këtë aplikacion për muaj me rallë dhe tani po e ofron për ta përdorur të gjithë.

Ja disa nga karakteristikat kryesor të Skype for Bussines:

– Startoni një bisedë në grup

– Shikoni përmbajtjet e dërguar gjatë një video takimi

– Kontrolloni cilësimet e video takimit

– Transferoni thirrjet drejt një kontakti tjetër

– Startoni biseda aty ku e kishit lënë më parë

– Siguri shtesë përmes autentikimit pasiv

Krahasuar me aplikacionin Lync 2013, Skype for Bussines ka një pamje të re, enkriptim të dhënash dhe ofrim i historikut të bisedës. (PCWorld Albanian)

Shkarkoni aplikacionin Skype for Bussines për Windows Phone

LEXO EDHE:  TikTok ka pasur një problem kritik sigurie për të cilin askush nuk kishte dijeni