Lajmet

Aplikacioni YouTube për Apple TV ndërmori një tjetër hap në drejtimin e gabuar

Nga: PCWorld
Publikuar , 04 Shtator 2018
Por problemi më i madh i aplikacionit YouTube mbetet edhe pas përditësimit: Nuk mund të përdorni kërkimin me zë nëse nuk shkoni drejt fushës aktuale të "Kërkimit" në aplikacion dhe nuk mund ta përdorni zërin tuaj për të kontrolluar rishikimin. Aplikacioni YouTube për Apple TV ndërmori një tjetër hap në drejtimin e gabuar

YouTube duhet të ketë lexuar ankesat e përdoruesve rreth aplikacionit Apple TV sepse përditësimi më i ri, i cili është publikuar javën e kaluar, rregullon një sërë problemesh . Për fat të keq, përditësimi i ri i YouTube paraqet një problem të ri. Ja disa nga problemet që janë rregulluar:

  • Lëvizja tani është shumë më e mirë. Aplikacioni YouTube tani përdor lëvizjen inerciale, e cila është një nga veçoritë më të mira të Apple TV: Mund të veprojë si prekja e iPhone- it tuaj, kështu që sa më shpejt që lëvizni gishtin tuaj, aq më shpejt do të lëvizni.
  • Ndërfaqja e përdoruesit është pak më e mirë. Shiriti i mjeteve në anën e majtë, i cili ka butona për Kërkimin dhe Abonimet, nuk është më i fshehur me paracaktim.

Por problemi më i madh i aplikacionit YouTube mbetet edhe pas përditësimit: Nuk mund të përdorni kërkimin me zë nëse nuk shkoni drejt fushës aktuale të “Kërkimit” në aplikacion dhe nuk mund ta përdorni zërin tuaj për të kontrolluar rishikimin.

Tani gjithashtu jeni i kufizuar në pesë kategori në krye të ekranit tuaj kryesor, i cili përfshin kategoritë “Rekomandimet” dhe “Më të fundit”, dhe nuk ka asnjë mënyrë për t’i përshtatur ato. Para përditësimit të 30 Gushtit, aplikacioni i YouTube paraqiste një numër të madh kategorish në krye të UI, i cili zakonisht lidhej me llojet e videove që ju shihnit.

Por tani, nuk ka asnjë mënyrë për të shtuar ose ndryshuar kategoritë tuaja të paracaktuara, dhe kështu gjetja e videove të reja ose krijuesve brenda këtyre kategorive tani është dukshëm më e vështirë në Apple TV. YouTube është e gjitha në lidhje me kërkimin dhe zbulimin, por tani funksioni i fundit nuk është në nivelin e duhur në Apple TV. Shpresojmë që kjo të ndryshojë së shpejti. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Përdoruesit e YouTube duhet të paguajnë për të parë video 4K

Tags >

youtube