Apliko

Për të gjithë gazetarët dhe autorët e fushës së ICT-së Shtëpia Botuese ICTSmedia mundëson publikimin e shkrimeve dhe temave të ndryshme.
Nga tani të gjithë të pasionuarit dhe profesionistët e kësaj fushe do të kenë mundësi që shkrimet e tyre ti botojnë në mediumet PCWorld.al, CIO.al, Gameworld.al dhe markat të tjera të cilat shumë shpejt pritet të lançohen.
Përveç gazetarëve dhe profesionistëve ICTSmedia ofron Internship për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të profilizohen në gazetarinë që ka në fokus Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK).

Për të aplikuar ju duhet të plotësoni formularin më poshtë: Fushat të cilat janë me * janë të domosdoshme për tu plotësuar

 

Verifikoni

 
Lajmet e fundit>