Biznes

Aplikohet përmirësimi i blockchain të Ethereum, pritet rritja e çmimit

Nga: PCWorld
Publikuar , 05 Gusht 2021
Ekspertët presin që çmimi i ether të rritet pas London duke qenë se bie furnizimi me kriptomonedhën. Por deri tani kriptomonedha ka pasur një ditë të dobët. Aplikohet përmirësimi i blockchain të Ethereum, pritet rritja e çmimit

Ethereum, blockchaini i dytë më i madh në botë, kaloi nëpër një përditësim softueri ditën e Enjte, i cili do të stabilizojë tarifat e transaksioneve në rrjet si dhe të reduktojë furnizimin me ether.

Ndryshimi EIP 1559 ndryshon mënyrën sesi transaksionet përpunohen duke ofruar një skemë të qartë të tarifave të transaksioneve që ju paguhen gërmuesve të cilët i përpunojnë ato.

Një sasi e vogël ether do të digjen si rezultat dhe do të hiqen përgjithnjë nga qarkullimi. EIP 1559 është një përmirësim softueri me emrin e koduar London. Zhvilluesit duhet të shkarkojnë London për të mbetur të lidhur në rrjet.

Ekspertët presin që çmimi i ether të rritet pas London duke qenë se bie furnizimi me kriptomonedhën. Por deri tani kriptomonedha ka pasur një ditë të dobët.

Nëse bitcoin qëndron mbi kufirin e 40 mijë dollarëve, atëherë presim që edhe ether të shkojë në 3 mijë dollarë.

Aktualisht ether këmbehet me 2,617 dollarë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  RenBridge është përdorur të pastruar 540 milionë dollarë në kriptomonedha

Tags >

Ethereum