Lajmet

Apple dërgoi një përditësim i cili adreson problemin e “i”-së

Nov 10 2017
0 Shpërndarje
Nganjëherë në një simbol nganjëherë ishte një “A” kapitale e nganjëherë një pikëpyetje. Apple dërgoi një përditësim i cili adreson problemin e “i”-së

Në ditët e fundit shumica e përdoruesve të iOS përjetoi një problem të pazakontë: gërma “i” korrigjohet në diçka tjetër automatikisht.

Nganjëherë në një simbol nganjëherë ishte një “A” kapitale e nganjëherë një pikëpyetje.

Një rregullim u tha se ishte pranë dhe tashmë ka dërguar një përditësim i cili e adreson problemin përgjithnjë. iOS 11.1.1 është publikuar dhe i disponueshëm për tu shkarkuar.

Në faqen e suportit Apple publikoi një rregullim të përkohshëm për ata që kërkonin përgjigje.

Kërkoni përditësimin? Vizitoni Settings > General > Software Update dhe lini sistemin operativ iOS të bëjë punën e tij. /PCWorld Albanian

Tags >

AppleiOS
Lajmet e fundit>