Vëzhgim

Apple dhe Samsung në gjyq

Publikuar , 27 Gusht 2011
0
Apple dhe Samsung në gjyq

Së pari, Apple i kërkoi gjykatës për të filluar gjykimin më 1 shkurt 2012. Samsung nuk pranoi me datën e paraqitur dhe kërkoi shtyerje për një datë të mëvonshme. Pasi u dëgjuan argumente nga të dyja palët, Lucy Koh, i cili është gjyqtari në rastin e gjykimit që është vendosur më 30 korrik 2012 dhe kjo datë është pranuar nga të dyja palët.

“Së paku, Apple do të dëshirojë të ndryshojë dizajnin e disa nga produkteve të saj [nëse fiton]. Unë gjithashtu besoj që Apple do t’i përforcojë disa nga patentat e veta teknike, veçanërisht ato që janë të lidhura me përvojën e përdoruesit” tha Florian Mueller, i cili është një ekspert i shquar i patentave, ashtu siç u raportuar nga V3./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë