Harduer

Apple do të rifreskojë linjën e monitorëve

Publikuar , 17 Korrik 2011
0
Apple do të rifreskojë linjën e monitorëve

MacRumors kanë gjetur një produkt në kuadër të faqes së Apple, që tani veçohet me një prapavojë të OSX Lion, ku shfaqet një T-bolt i lidhur me ekrane Cinema. Imazhet që shfaqin lidhjen më nuk janë të pranishme dhe nuk mund të shihen, por megjithatë sistemi i këtillë i lidhjes duke mjaft interesant.

Duke konsideruar se Lion ka rreth dy javë të mbetura për tu paraqitur në treg, nuk do të jetë ndonjë befasi nëse së shpejti dëgjojmë diçka zyrtarisht në lidhje me këtë sistem, që mund ta shihni mëposhtë në fotografi.

LEXO EDHE:  Me Galaxy S11 Samsung mund të kopjojë një teknologji të iPhone përdorur prej disa vitesh