Harduer

Apple konfirmon një problem serioz në iPhone dhe iPad

Nga: PCWorld
Publikuar , 12 Korrik 2020
Për më tepër problemi prek të gjitha modelet e suportuara aktualisht nga Apple nga iOS 13.6 tek versionet eksperimentale iOS 14. Apple konfirmon një problem serioz në iPhone dhe iPad

Apple së fundi konfirmoi një problem serioz në iPhone dhe iPad. Një numër në rritje përdoruesish kanë raportuar probleme me konsumin e shpejtë të baterisë.

Problemi konsiston në Apple Music dhe ju nuk dihet të jeni një përdorues i saj për tu ndikuar. Aplikacioni vjen i pre-instaluar dhe konsumon baterinë pavarësisht nëse përdoret ose jo.

Vetë Apple ka konfirmuar problemin dhe e vetmja zgjidhje është një resetim i plotë ose e thënë ndryshe një opsion nuklear.

Për më tepër problemi prek të gjitha modelet e suportuara aktualisht nga Apple nga iOS 13.6 tek versionet eksperimentale iOS 14.

Për të parë nëse telefoni juaj është prekur navigoni në Settings > Battery > Show Activity. Përdoruesit e prekur shohin se përdorimi në sfond i Apple Music është jashtë normales.

Disa përdorues kanë thënë se resetimi i iCloud ka zgjedhur problemin. Këtë javë pritet që Apple të prezantojë iOS 13.6 dhe nëse kompania nuk e ka adresuar në këtë version, atëherë duhet të presim për iOS 13.6.1 ose iOS 14. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Intel kërkon të rimarrë lidershipin në industrinë e procesorëve në 2025