Vëzhgim

Apple me një reklamë të re për iPhone 4

Jul 9 2011
0 Shpërndarje
Apple me një reklamë të re për iPhone 4

Reklama, e titulluar “Truri-i-biznesit”, paraqet aplikacione për The Economist dhe Bloomberg, së bashku me Oracle Business Indicators dhe WebEx të Cisco-s. Në pjesën e poshtme, reklama gjithashtu tregon që çmimet e aplikacioneve janë 10 dollarë. Reklama thotë: “Me më shumë se 425,000 aplikacione, telefoni më i mirë për aplikacione vazhdon të përmirësohet.”

Lëshimi i radhës i iOS, iOS5, do të përfshijë veçori më të thella për biznes, si mbështetja për e-mail të sigurtë S/MIME dhe përditësimi “pc-free”, duke larguar varshmërinë nga iTunes për përditësime dhe sinkronizime./pcworldlabanian

 

Lajmet e fundit>