Biznes

Apple me reklama të reja për iPhone 5

Publikuar , 24 Shtator 2012
0
Apple me reklama të reja për iPhone 5

Reklamat e para të Apple për iPhone 5 janë paraqitur, duke shfaqur zërin e Jeff Daniels, të njohur po ashtu si Will McAvoy, që është drejtuesi i lajmeve të shpikura të emisionit të Aaron Sorkin të HBO-së, “Newsroom”. 

Është e pashmangshme që Apple e punësoi Daniels për shkak të rolit të tij gjatë vitit 1994 në “Dumb and Dumber”.

Karakteri i Daniels në emision është i një njeriu të ndryshueshëm i lajmeve televizive, i cili në thellësi dëshiron të ndryshojë botën, një përshkrim që do të mund të aplikohej për Steve Jobsin në domenin e tij.

Pas më tepër se 30 viteve të ekzistencës, Apple është më pak ideale. Megjithatë një ndryshues i lojës me një sy, synon një markë të produkteve që kanë ndikim dhe dërgojnë rezultate gjigante financiare.

Me Jeff Daniels si zë të ri, Apple ka gjetur një porosi më të mirë se sa drejtori i filmit Martin Scorsese, i cili ishte listuar nga Apple së fundi për të aktruar në një reklamë për Sirin që erdhi dhe shkoi shumë shpejt. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Google ka një strategji për tu ndihmuar të zbuloni vende interesante në Maps