Vëzhgim

Apple punëson hakerin e sistemit për lajmërime në iOS

Publikuar , 04 Qershor 2011
0
Apple punëson hakerin e sistemit për lajmërime në iOS

Aplikacioni i Hajas për lajmërime në celular zëvendëson lajmërimet bezdisëse për iPhone-ët që janë bërë jailbreak me lajmërime të dyshimta. Ky aplikacion është një lloj që udhëheq shumë përdorues që t’ia bëjnë jailbreak pajisjeve të tyre – tani shihet që madje Apple është duke i marrë lajmet për këto kontribute nga zhvilluesit e aplikacioneve për jailbreak.

Apple pritet që të lajmërojë një sistem të improvizuar për iOS 5 në Konferencën Mbarëbotërore të Zhvilluesve dhe ne mund të vlerësojmnë që Hajas është duke punuar në atë projekt. Në mesin e punëdhënësve të tij që i ka treguar në Facebook, Hajas e ka vendosur në listë edhe ndërmarrjen Apple që nga muaji maj. MobileCrunch lajmëron që Apple përgjithësisht sjell

Gjatë vitit të kaluar, Apple punësoi zhvilluesin e WebOS, Rich Dellinger, i cili e përmirësoi platformën e sistemteve lajmërues.

Shikojeni më poshtë një paraqitje të versionit më të ri për celularë./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>