Harduer

Apple: 175 milion dollarë për mbështjellës të iPhone 4

Publikuar , 21 Korrik 2010
0
Apple: 175 milion dollarë për mbështjellës të iPhone 4

Por kjo shifër që u bë e ditur sot është mjaft e vogël nëse krahasohet me shifrën e parashikuar prej 1.5 miliardë dollarë nëse Apple do të bënte tërheqjen botërore nga tregu të iPhone 4.

Shpenzimet nga mbështjelësi është një parashikim që Apple ka llogaritur për të hyrat e saj të çerekut të katërt dhe Apple ka thënë se ka plane të zgjerojë koston e të gjitha rasteve, gjë që do të rezultojë me 175 milion dollarë minus në të hyrat e çerekut të katërt.

Të gjithë ata që kanë probleme me sinjalin, përkatësisht me antenën e iPhone 4 mund të marrin një mbështjellës pa pagesë nga dyqanet e Apple dhe partnerët e saj. Mbështjellësit ofrohen në ngjyra të ndryshme.

LEXO EDHE:  Një arsye e fortë pse Galaxy Note 20 ka për të zhgënjyer përdoruesit