Softuer

Apple lanson iOS 4.1 më 8 shtator

Publikuar , 06 Shtator 2010
0
Apple lanson iOS 4.1 më 8 shtator

CEO Steve Jobs thotë se rifreskimi i cili do të bëhet në sistemin e ri operativ do ta përmirësojë shpejtësinë e iPhone 3G.

Apple deklaroi se ky iOS do të lansohet këte javë  saktësisht të mërkurën më 8 shtator dhe detaje më të gjera ka pasur edhe në faqen e Apple në Britaninë e Madhe mirëpo tani më nuk gjenden pasi që Apple i ka fshirë ato.

Pra iOS 4.1 do të eliminojë shumë probleme teknike të cilat përdoruesit e iPhone 3G i kanë tani.

LEXO EDHE:  Në 2019-ën u shpenzuan 120 miliardë dollarë në aplikacione e lojëra

Lajmet e fundit>