Harduer

Apple shfaq iPad-in e ri “FaceTime”pas krishtëlindjeve

Publikuar , 13 Shtator 2010
0
Apple shfaq iPad-in e ri “FaceTime”pas krishtëlindjeve

Sipas disa thashëthëmëve të fundit, duket së Apple ka filluar realizimin e një iPad-i të ri dhe shumë më të shpejtë, dhe ka mundësi që një i tillë të shfaqet para krishtlindjeve dhe ky model i ri do të shfaqë kapacitetin e videove të përdorua nga iPad i ri Apple “FaceTime”

Ky iPad konsiderohet i suksesshëm nga ana e Apple, dhe “FaceTime” tashmë u bë i njohur për pronarët e iPhone-it.

Apple shihet që janë mjaft të vendosur për realizimin e një iPad “FaceTime” i cili do të ketë funksione të mira në të ardhmen.

Nëse Apple arrin të realizojë aq shpejt një iPad të tillë me video-chat dhe Facetime, atëherë një veprim i zgjuar nga ta do të ishte realizimi i një aparati fotografik për pronarët ekzistues të iPad në lidhje me të cilën ne kemi dëgjuar edhe më parë.

LEXO EDHE:  Telefonët me palosje do të arrijnë në 30 milionë deri më 2023

Lajmet e fundit>