Lajmet

Aprovohet specifikimi për HD Wireless

Dec 30 2009
0 Shpërndarje
Aprovohet specifikimi për HD Wireless

Pajisjet e aprovuara për teknologjinë WHDI (Wireless Home Digital Interface) do të kenë aftësi të transmetojnë HD 1080p 60 Hz në një distancë prej 30 m në të gjithë shtëpinë, edhe tejpërtej mureve.

“WHDI është e vetmja zgjidhje e cila i përgjigjet kërkesave dhe pritshmërisë së konsumatorit për zgjidhje HD të cilësisë së lartë në shumë dhoma.”, thekson Leslie Chard, president i WHDI LLC

Lajmet e fundit>