Harduer

Arma e fshehtë nga Amazon

Aug 23 2010
0 Shpërndarje
Arma e fshehtë nga Amazon

Çka është aq impresive për këtë? Siç e dini të gjithë, një prej dobësive të Kindle është se nuk është i ndriçuar kur nuk ke dritë të mjaftueshme, edhe pse shumë persona lexojnë në shtrat pranë llambës, por disa preferojnë te lexojne ne erresirë, pa iu penguar të tjereve.

Me mbështjellësin e e lehtë dhe të ndriçuar, drita nuk pengon në lexim dhe mbushet nga vetë bateria e Kindle. Duhet që Kindle të jetë i ndezur që drita të punojë. Drita sikur shumica e librave LED, nuk përhapet në tërë ekranin. Eshtë më i ndritshëm në skajin e djatht sesa në fund të ekranit. Por, prodhon mjaft dritë për të lexuar. Ai shitet në shtatë ngjyra dhe kushton rreth 59. 99 dollarë, (Amazon shet edhe drite neoni për 34.99 dollarë), por shumica janë të gatshëm të paguajnë 25 dollarë e më tepër për këtë pajisje te shkëlqyeshme. /pcworld.al

Lajmet e fundit>