Vëzhgim

Arnimi i Microsoft për Office ka dobësi

Publikuar , 18 Prill 2011
0
Arnimi i Microsoft për Office ka dobësi

Në çështje të tjera, përmbajtja e paraqitjes mundet vetëm të lexohet dhe çdo element që nuk shfaqet, në sfonde të caktuara, fotografitë humbin pas ruajtjes.

Microsoft është duke punuar në problem dhe ka publikuar një artikull i cili e pranon që ky problem ekziston. Derisa vrima të arnohet nga një përditësim i ri, përdoruesit të cilët i kanë përjetuar këto probleme janë të këshilluar që ta fshijnë arnimin e sigurisë përgjatë panelit të kontrollit (ang. control panel). Emri i këtij përditësimi është: Security Update for PowerPoint 2003 (KB2464588)./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Kina mendon se Inteligjenca Artificiale tek armët luftarake është kërcënim për paqen globale

Lajmet e fundit>