Harduer

Arrin kartela grafike Nvidia GeForce GTX 570

Dec 7 2010
0 Shpërndarje
Arrin kartela grafike Nvidia GeForce GTX 570

GTX 570 është i bazuar në një version të “cunguar” të kartelës grafike GF110 që fuqizoi GeFroce GTX 580-in. Megjithëse kufizimet nuk janë edhe aq të këqija, pasi që në realitet janë fikur vetëm një prej 15 shader multiproccesor partitions dhe një prej gjashtë kontrolluesve të memories/ROP  partition combos.

Megjithatë ky shkurtim i kartelës GTX 580 mund të mos ia vlejë çmimin e blerjes, derisa të presim super kartelën e lirë që do të prezantojë AMD gjatë javës së ardhshme. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>