Softuer

Arrin Ubuntu beta 10.10

Publikuar , 30 Shtator 2010
0
Arrin Ubuntu beta 10.10

Ky realizim i ri përmban një pamje të rafinuar nga sfondi tek ikonat e zakonshme. Instaluesi i thjeshtë gjithashtu përmban një alternativë për të shkarkuar një MP3 gjatë procesit të ngritur, duke ju dhënë përdoruesve mundësinë për të kthyer përsëri formatet e audiove të popullarizuara.

Gjithashtu ka një audio me një meny të re të shkëlqyeshme e cila shfaqë albumin me vepra arti dhe kontrollet e rishikimeve.

Ka të shtuar edhe mbështetjen multi-touch dhe Qendra Software Ubuntu është rafinuar, dhe disa nga aplikacionet e zakonshme ishin zëvendësuar shumë mirë dhe varianti i Ubuntu Netbook ishte riorganizuar gjithashtu.
 
WebUpd8 ka postuar disa Screenshoots dhe video të cilat ia vlen ti shikosh nëse dëshiron të shohësh se qka ka sjellur Maverick Meerkat në tabelë.

LEXO EDHE:  Kush janë aplikacionet më popullore në App Store për 2019

Lajmet e fundit>