Lajmet

Asistenti dixhital Cortana do tu përkujtojë përdoruesve premtimet e bëra

Publikuar , 25 Janar 2016
Asistenti dixhital Cortana do tu përkujtojë përdoruesve premtimet e bëra

cortanaemailreminder-100639568-largeAsistenti dixhital Cortana është një nga risitë që Microsoft zhvilloi me qëllimin për tu dalluar disi nga rivalët e Android dhe iOS me platformën mobile Windows Phone. Ky vit debutimi i Windows 10-tës për desktopët solli asistentin dixhital në kompjuterat tanë dhe Microsoft po përpiqet ta bëjë çdo ditë e më të zgjuar.

Ditën e sotme një funksionalitet i ri i Cortana u bë i ditur dhe mësuam se asistenti dixhital do të përkujtojë përdoruesve premtimet e bëra përmes një mesazhi elektronik. Ky funksionalitet vjen së bashku me ndërtimin e radhës të Windows 10 për të abonuarit në programin Windows Insider.

Ky proces nuk është i automatizuar kjo për faktin se Microsoft nuk dëshiron të shkaktojë pakënaqësi për përdoruesit me ca përkujtues të cilët nuk duan të ruajnë. Ky funksionalitet është i disponueshëm vetëm në gjuhën angleze dhe aktivizohet vetëm përmes disa fjalëve specfike që fillojnë sipas këtij konteksti “Do të …” (I will …). (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Linja Surface Pro 7 pasurohet me një model të ri

Tags >

Cortana