Biznes

Ask Trade mban një prezantim për bashkëpunëtorët e HP

Publikuar , 16 Prill 2010
0
Ask Trade mban një prezantim për bashkëpunëtorët e HP

Prezantim i dedikuar për kompanitë e shitjes së harduerit, kishte për temë risitë nga sektori i printerëve të HP. U prezantuan të rejat, si teknologjia wireless e integruar brenda modeleve të reja të printerëve, si dhe përdorimi i tyre. Në këtë ngjarje u prezantua edhe teknologjia e re “HP Smart Install” e cila mundëson instalimin e pajisjeve në kompjuter pa përdorimin e drajverave nga interneti apo CD, por vetëm përmes kyçjes së printerit në kompjuterin e përdoruesit. Temë tjetër e shtjelluar në këtë prezantim ishte edhe kujdesi i HP-së në aspektin ekologjik dhe zvogëlimi i emetimit të dyoksid karbonit.

LEXO EDHE:  Faturimi dixhital, tatimet shpjegojnë çfarë do të bëhet me faturat kur nuk ka internet