Harduer

ASUS do të jetë i pari që do të shpalos USB 3.0 me pllakën amë P6X58

Publikuar , 21 Korrik 2009
0
ASUS do të jetë i pari që do të shpalos USB 3.0 me pllakën amë P6X58

Kjo pllakë gjithashtu do të veçohet me përkrahje të procesorit Corei7, gjashtë vende për RAM DDR-3, porte të shumta USB 2.0, 3 vende PCI-Express, dhe një ndërfaqe SATA 3.0 të aftë për shpejtësi transferimi deri në 6GB/sec.

ASUS ende duhet të bëjë të ditur çmimin dhe datën e paraqitjes në treg, dhe momentalisht asnjë testim nuk është bërë mbi këtë produkt. Adoptuesit e hershëm janë shprehur të zhgënjyer për faktin se ka mungesë të harduerit që përkrahë portet e shpejta USB 3.0, por sidoqoftë ata do të përcjellin me kënaqësi shemën e kaltër të porteve të reja që qëndrojnë pranë atyre me ngjyrë të zezë, USB 2.0.

LEXO EDHE:  Galaxy Fold 2 do të jetë gjithçka çfarë presim nga një smartfon me ekran me palosje