Harduer

ATI FirePro V8750 me 2GB GDDR5

Publikuar , 28 Korrik 2009
0
ATI FirePro V8750 me 2GB GDDR5

Dukshëm e dizajnuar për grupacionet e flakta pas kompjuterëve ekstrem, kjo GPU është e pajisur me memorie GDDR5, megjithëse shpejtësia e clocl-ut mbetet saktësisht e njëjtë me atë të modelit më të lire V8700 (1.500 dollarë).

Kur është shtyrë para, kartela në fjalë ka arritur të sjellë rezultatet shumë më të mira sesa secila kartelë tjetër në testim, por nuk ka pasur ndonjë dallim shumë të madh.

Në rast se nuk keni ndonjë ide se ka t’i shpenzoni 1.800 dollarë dhe po kërkoni t’i hidhni ato të holla në këto kohëra të vështira ekonomike, atëherë ATI me kartelën e saj është zgjidhja e duhur për ju.

LEXO EDHE:  Laptopët e rinj HP vinë një kohë kur të gjithë po punojnë nga shtëpia