Lajmet

AT&T ofron shërbime falas në treg

Publikuar , 14 Mars 2011
0
AT&T ofron shërbime falas në treg

Thirrjet Wireline zgjasin 60 minuta ose më pak nga Shtetet e Bashkuara në Japoni, prej 11 marsit, deri më 31 mars.

Ndërmarrja ka ndërtuar TV Japan që ofron lajme gjatë 24 orëve nga Japonia.

AT&T tregon që klientët e wireless-it mund të dërgojnë porosi “redcross” për të dhuruar 10 dollarë për Kryqin e Kuq dhe të ndihmojnë ndaj katastrofave natyrore.

Shumë IT ndërmarrje kanë ndërmarrur veprime të ngjashme në ditët në vazhdim të tërmetit në Japoni; Google shpejt e rregulloi qendrën e vet të krizave, Microsoft ka ofruar 100,000$ për viktimat e tërmetit dhe Apple ka hapur një faqe të veçantë për dhurime (lidhja për në iTunes), ku përdoruesit mund të ndihmojnë Kryqin e Kuq.

Verizon Wireless cicëroi që do të jetë duke ofruar thirrje për në Japoni përgjatë wireless-it dhe kablove nëntokësore, po ashtu dhe porosi
Update: Verizon Wireless tweeted just before 11 a.m. ET that it would also be offering free calls to Japan from wireless and residential landlines, as well as free text messaging.

LEXO EDHE:  Shfletuesi Vivaldi mbërrin në Android

Lajmet e fundit>