Harduer

Audi Cam, monitoroni punën e mekanikut në automjetin tuaj

Publikuar , 07 Korrik 2010
0
Audi Cam, monitoroni punën e mekanikut në automjetin tuaj

Sistemi i prezantuar sot quhet Audi Cam dhe qendra e Audi-së në Britani të Madhe do të përdorë sistemin, përmes së cilit mekanikët do të pajisen me një kamerë në helmetë dhe me radio dy drejtimëshe dhe konsumatori më pas do të jetë në gjendje të përcjellë çfarë po ndodh me automjetin e tyre.

Konsumatorët do të jenë në gjendje të monitorojnë mekanikun nga zona e pranimit në Qendrën e Audi-së dhe do të jenë në gjendje të kontaktojnë mekanikun përmes radios nëse dëshirojnë diçka për të sugjeruar.

LEXO EDHE:  Xiaomi në hapat e OnePlus me televizorin e parë Redmi