Biznes

BalkanITPartner afër debutimit të katalogut të ri për vitin 2011

Publikuar , 04 Mars 2011
0
BalkanITPartner afër debutimit të katalogut të ri për vitin 2011

Por ajo që mund të vërehet dukshëm është koncetrimi i këtyre kompanive për të pasur partnerë strategjik apo edhe përfaqësues në këtë rajon. Për të dalë në ndihmë në këtë drejtim kompania ITBM Group përmes mediumit të saj BalkanITPartner ka sjellë në skenë versionin e vitit 2011 të  katalogut “BalkanITPartner” që është katalog i dedikuar sektorit të Teknologjisë  Informative dhe Telekomunikimit, ku përfshihen të gjitha kompanitë që veprojnë në këtë treg të Ballkanit.

Kompanitë që po zhvillohen në tregjet në zhvillim e sipër siç është Ballkani, përmes katalogëve profesional të këtij niveli kanë gjasa shumë të mëdha për të gjetur një parterë lokal apo ndërkombëtar apo mund edhe të përfitojnë mundësinë e njohjes ndërkombëtare.    

Me informata bazë si profil të kompanisë, produkte, shërbime dhe informata të kontaktit, ky katalog do t’i ndihmojë hetuesit, prodhuesit, njerëzit e biznesit dhe konsumatorët të identifikojnë partnerët potencial në këto tregje dhe të përfitojnë informacione rreth ekspertizës së kompanive, produkteve apo shërbimeve në të cilat janë të specializuara.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë në këtë drejtim dhe gjithashtu të kuptoni se çfarë duhet bërë për të bërë kompaninë tuaj pjesë të katalogut të vitit 2011, atëherë vizitoni http://www.balkanitpartner.com/advertise.php

LEXO EDHE:  Grupi Ballkanas i telekomunikacionit pas SBB dhe Telemach bën blerje të madhe në Kroaci

Lajmet e fundit>