Biznes

Banka Gjermane ofron llogari të dedikuara kompanive blockchain

Publikuar , 09 Korrik 2018
0
Kompanitë në fjalë tashmë do të kenë një bankë e cila kupton teknologjinë me të cilën punojnë. Banka Gjermane ofron llogari të dedikuara kompanive blockchain

Banka Gjermane Solarisbank lançoi një shërbim të ri bankar i cili ka në fokus klientët nga industria blockchain dhe e monedhave kriptografike.

I quajtur Blockchain Factory, është një shërbim menaxhimi financiare për ato kompani operacionet e të cilave lidhen me kriptomonedhat ose teknologjinë blockchain.

Kompanitë në fjalë tashmë do të kenë një bankë e cila kupton teknologjinë me të cilën punojnë.

Një prej shërbimeve që ofron “Blockchain Factory” janë llogaritë e dedikuara kompanive blockchain.

Solarisbank Automated Trust Account do të mundësojë me lehtësi këmbimin e monedhave kriptografike në para. /CryptoWorld.al

LEXO EDHE:  Bitcoin shënon rënien më të madhe që prej një muaji