Vëzhgim

Bashkëthemeluesi i Sirit largohet nga Apple

Publikuar , 25 Tetor 2011
0
Bashkëthemeluesi i Sirit largohet nga Apple

Kjo ndarje ishte miqësore, thotë publikimi, dhe ka qenë duke u bërë për një kohë. Siç po duket, Kittlaus dëshiroi që të merrte pak kohë për të kaluar me familjen e tij në Çikago dhe të shpërngulë duart e tij në praktimin e ideve të reja.

Ai doli nga Apple gati menjëherë pas lëshimit të suksesshëm të iPhone 4S, i cili doli në shitje më 14 tetor, por anëtarët e tjerë të skuadrës origjinale Siri janë duke mbetur në Apple.

Përpara se të ishte vula kryesore e versionit më të fundit të pajisjes iPhone, Siri ishte një aplikacion fala në dyqanin App Store që i bënte shumë nga gjërat të cilat arrin t’i bën sot. Ai ishte një aplikacion ndihmues i bazuar në zë që e bënte një punë të mirë në punën për njohjen e urdhërave nga gjuha natyrale dhe duke mbajtur një bisedë me përdoruesin për ta kuptuar se çfarë donin ata.

Apple pastaj e bëri të ditur marrjen e ndërmarrjes për një shumë që është përfolur të jetë rreth 200 milionë dollarë gjatë prillit të vitit të kaluar./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë