Blog

Bashkimi Evropian gjobit Facebook me 110 milion Euro, abuzoi me të dhënat e WhatsApp

Publikuar , 18 Maj 2017
0
Komisioni Evropian tha se Facebook kishte premtuar se nuk do të shkrinte llogaritë e rrjetit social me ato të WhatsApp, diçka që e bëri dy vite më pas. Bashkimi Evropian gjobit Facebook me 110 milion Euro, abuzoi me të dhënat e WhatsApp Photo Source: Reuters

Bashkimi Evropian gjobiti ditën e Enjten rrjetin social Facebook me 110 milion euro me arsyetimin se rrjeti social ka dhënë informacion të pasaktë për blerjen e WhatsApp në 2014-ën.

Komisioni Evropian tha se Facebook kishte premtuar se nuk do të shkrinte llogaritë e rrjetit social me ato të WhatsApp, diçka që e bëri dy vite më pas.

Rrjeti social kishte thënë se ishte e pamundur teknikisht të bashkoheshin llogaritë e WhatsApp dhe Facebook kur stafi ishte në dijeni se diçka e tillë është plotësisht e mundur.

Gjoba nuk do të ndikojë në vendimin e Komisionit Evropian për të njohur marrëveshjen e blerjes së WhatsApp nga Facebook. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  FBI-ja akuzon dy Kinezë për hakimin e dhjetëra kompanive dhe agjencive shtetërore në Perëndim

Lajmet e fundit>