Lajmet

Bateria e Panasonic mund të furnizojë një shtëpi për një javë

Dec 24 2009
0 Shpërndarje
Bateria e Panasonic mund të furnizojë një shtëpi për një javë

Presidenti i Panasonic, Fumio Otsubo, deklaroi se bateria do të jetë e aftë të ruajë energji të mjaftueshme për të furnizuar një shtëpi për rreth një javë.

“Ne jemi të parët në garë për të realizuar një jetë të përditshme pa emetime të CO2” tha ai. Panasonic në bashkëpunim me Sanyo aktualisht ka prodhuar një version të kësajë baterie për arsye testimi.

Ndërkohë që një pajisje e tillë do të sillte avantazhe të shumëta, si për përdoruesin ashtu dhe për kompaninë energjetike (pa përmendur absurditetin Shqiptar kur furnizimi me energji mungon ndonjëherë), është vërtetë për tu parë se sa praktik do të bëhet përdorimi i sajë, sa to të përshtatet ajo me pajisjet egsistuese dhe mbi të gjitha, ç’pajisje nënkuptohen me “furnizimin e një shtëpie”.

Lajmet e fundit>