Lajmet

Bëhuni punonjësi me i zgjuar ne punë me këto këshilla rreth Exel (Infografik)

Jan 16 2016
0 Shpërndarje
Bëhuni punonjësi me i zgjuar ne punë me këto këshilla rreth Exel (Infografik)

ExcelTricksFeat-644x373Exel-i është një mjet i cili përdoret gjerësisht. Në shikim të parë, duket si një grumbull me kuti në të cilat shkruhen numra, por ne fakt është më tepër se kaq. Sigurisht, duhet të dish ta përdorësh.

Ja disa këshilla që do t’ju ndihmojnë të bëheni një përdorues i mirë i Exel-it, në mënyrë që ta impresiononi shefin tuaj dhe të tjerët që punojnë me ju! (PCWorld Albanian)Excel-tricks-that-will-impress-your-boss_final (1)

Lajmet e fundit>