Ja se si

Bëjini “bookmark” faqeve të caktuara në Gmail për qasje më të shpejtë

Publikuar , 04 Janar 2013
0
Bëjini “bookmark” faqeve të caktuara në Gmail për qasje më të shpejtë

BookmarkZakonisht ju duhet të shkoni tek inboxi juaj në Gmail për të shkruar një porosi të re, të shihni ato që i keni ruajtur ose të vizitoni ndonjë pjesë tjetër të inbox-it tuaj.

Lifehack.org tregon që ju në fakt mund t’i bëni bookmark këto faqe për qasje më të shpejtë.

Nëse dëshironi që të largoni nga shikimi Gmail-in, që të mos ju tërheqë vazhdimisht vëmendje, Lifehack thotë që ju duhet të shtoni disa bookmark, për gjërat si Compose, Drafts, Starred, ose ndonjë lokacion tjetër, për bookmark-ët tuaj, kështu që ato lehtësisht mund të jenë të qasshme me më pak klikime.

Është një gjë vërtet e thjeshtë, por mund të jetë mjaft e dobishme nëse dëshironi që të minimizoni pengesat dhe klikimet me miun. (PC World Albanian)

LEXO EDHE:  Laptopi i Lenovo ka kufje wireless të fshehura

Tags >

Gmail