Harduer

Best Buy ndal përkohësisht shitjen e iPad 2

Publikuar , 08 Prill 2011
0
Best Buy ndal përkohësisht shitjen e iPad 2

“Dyqaneve tona u është bërë pyetje për të mbajtur përkohësisht inventar të pa-rezervuar të iPad 2 për një promovim të ardhshëm” tha zëdhënësi i Best Buy Jeff Haydock në një përgjigje me e-mail. “Best Buy vazhdon të pranojë inventarë të iPad 2 nga Apple në baza të rregullta. Dhe siç kemi thënë më herët, ne jemi duke plotësuar rezervimet e konsumatorëve të parë” shkroi ai.

“Kjo është një praktikë konsumatorësh për ne kur ka kufizime në furnizim. Best Buy ka një partneritet të shkëlqyer me Apple dhe ne jemi të gëzuar të kemi këtë nivel të kërkesave për iPad 2” shkroi ai. E ky reagim vie pas një raporti mbi ndaljen e shitjeve të iPad 2 në Best Buy, që u publikua nga CrunchGear gjatë ditës së djeshme.

E në anën tjetër Apple nuk ka dashur të komentojë ndonjë gjë në këtë drejtim. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Harrojeni Samsung dhe Apple, ky është telefoni Xiaomi për tu blerë