Harduer

Beteja e laptopëve të buxhetit të ulët

Publikuar , 06 Tetor 2009
0
Beteja e laptopëve të buxhetit të ulët

Prej këtyre ofertave të reja, HP Pavilion dv4-1465dx sigurisht është mjaft ekonomik me një çmim prej 749$, por është ca i ngathët në kthesa (rezultati i tij prej 75 pikësh në World Bench 6 është vetëm i mjaftueshëm).
Oferta më e mirë për çmimin vjen nga NP-Q320 i Samsung – një notebook paksa i lehtë – por mjaft i fuqishëm. Kjo pajisje me monitor 13.4 inç punon me një procesor 2.53 GHz Core2 Duo P8700 dhe një GPU të vogël të dedikuar (për lojëra bazike dhe luajtje të kënaqshme të videove) me një 94 solide në World Bench 6. Mangësitë përfshijnë një monitor i cili nuk lë mbresa të veçanta dhe një jetëgjatësi pak nën normalen (më pak se 4 orë) të baterisë.

LEXO EDHE:  Apple do të qëndrojë me tre iPhone në 2019, njëri me ekran LCD

Lajmet e fundit>