Siguri

Bie në kurth sherri i Facebook

Publikuar , 19 Shtator 2009
0
Bie në kurth sherri i Facebook

Ai po mbahet në paraburgim dhe në rast se shpallet fajtor mund të përballet me burg deri në 10 vite. Ky është vendi ku përfundon serioziteti dhe fillon humori.

Kur ai u fut në shtëpinë e viktimës, ai po kërkonte për stoli të arit dhe siç duket kishte edhe kohë të mjaftueshme për tu futur në Facebook. Parker duket se ka përdorur kompjuterin e viktimës për tu kyçur në Facebook. Dhe me ‘mençurinë’ e tij, Parker ka harruar të ç’kyçet nga llogaria e tij para se të largohet nga vendi i ngjarjes me stoli ari në vlerë prej 3.500 dollarë.

Përfaqësuesit e stacionit policor i janë përgjigjur incidentit kur viktima ka realizuar gabimin e Parker. Ai është arrestuar pasi departamenti policor kreu disa biseda me miqtë e personit të pasionuar pas Facebook-ut.

LEXO EDHE:  Shefi për mbrojtjen e të dhënave u bën thirrje institucioneve federale Gjermane të mos përdorin WhatsApp