Lajmet

Bie përdorimi, Skype braktis stilin e Snapchat

Publikuar , 03 Shtator 2018
Një përditësim korrespondues për desktop prioritizon thirrjet, bisedat, kontaktet dhe njoftimet. Të gjitha ndryshimet duhet të pasqyrohen në versionet më të fundit të aplikacioneve të Skype pavarësisht nga platforma. Bie përdorimi, Skype braktis stilin e Snapchat

Si pjesë e një përditësimi më të gjerë të aplikacioneve, Microsoft ka zbuluar se është duke hequr tiparin e Snapchat, Highlights, për përdoruesit celularë në një përpjekje për t’u përqëndruar në veçoritë kryesore si thirrjet dhe bisedat.

Thënë ndryshe, sipas Skype, njerëzit nuk po e përdorin këtë tipar të Skype. Ju do të keni kohë deri më 30 Shtator për të shkarkuar postimet në Highlights nëse doni t’i ruani ato për të ardhmen.

Një përditësim korrespondues për desktop prioritizon thirrjet, bisedat, kontaktet dhe njoftimet. Të gjitha ndryshimet duhet të pasqyrohen në versionet më të fundit të aplikacioneve të Skype pavarësisht nga platforma.

Heqja e funksionit Highlights nuk është krejtësisht e habitshme, pasi Skype u përball me një betejë të vështirë kundër atyre që e kishin filluar që prej një viti. Si do t’i bindte Microsoft përdoruesit që të përdorin funksionin Highlights kur shumica e miqve të tyre mund të përdorin Skype vetëm për thirrje?

Dihet që Skype, ashtu siç është i njohur, nuk është aq me ndikim sa të mund të përdorë tiparet e rivalëve dhe të presë që ato të jenë të suksesshme. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Microsoft prezanton Office 2021