Analiza

Bill Gates ka shpëtuar mbi 5.8 milion jetë!

Publikuar , 14 Janar 2012
0
Bill Gates ka shpëtuar mbi 5.8 milion jetë!

Sipas një infografike të paraqitur së fundi, ai ka dhuruar 28 miliard dollarë qysh prej  vitit 2007, që është 48% e pasurisë së tij neto.

Fondacioni Gates është fokusuar në luftën kundër Malarias, duke ndihmuar vendet e pazhvilluara të kultivojnë oriz dhe në lufta tjera kundër sëmundjeve të ndryshme. 

Me të vërtetë është për tu adhuruar puna e Gates pas asaj që ka arritur me Microsoft, dhe janë të rrall njerëz të këtillë që veprojnë në këtë formë.

Shikoni detajet e mëposhtme në infografikë për të kuptuar më shumë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Partia Komuniste ka përgjuar mese 100 milionë Kinezë me një aplikacion