Vëzhgim

Bing tani me Yahoo në vendin e dytë për kërkime në Amerikë

Publikuar , 16 Dhjetor 2011
0
Bing tani me Yahoo në vendin e dytë për kërkime në Amerikë

Natyrisht, Bing, me 15%, dhe Yahoo me 15.1% kanë një largësi të madhe me Google, që ka një kryesim të theksuar me 65.4% të tregut. Këto statistika nuk përfshijnë kërkimet nga telefonat ose tabletët, as pyetësorët nga veçoria e Google Instant, e cila ua mundëson paraqitjen e rezultateve gjatë shkruarjes së termit për kërkim (Bing dhe Yahoo nuk e ofrojnë një shërbim të këtillë).

Kjo do të mund të ishte pjesërisht pse është dallimi kaq i madh në mes numrit të përdoruesve të Google dhe makinave të tjera të kërkimit. StatCounter, që është një ndërmarrje analitike, vlerëson që Yahoo dhe Bing secili kanë rreth 9.5% të tregut, ndërsa Google ka gati 80% të tregut. Net Applications paraqet një pamje të ngjashme me kryesimin e Google me 76% të tregu, Bing në vendin e dytë me 11% dhe Yahoo me 10% të tregut./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë