Lajmet

Bing tani mundëson filtrimin e rezultateve të kërkimit për të shfaqur fotografitë GIF

Publikuar , 01 Nëntor 2014
Bing tani mundëson filtrimin e rezultateve të kërkimit për të shfaqur fotografitë GIF

gif-1Mania e internetit me GIF-ët e animuar vazhdon me lajmin e shfaqur gjatë ditës së djeshme nga Microsoft: përdoruesit e Bing-ut tani mund të kërkojnë për GIF-ët e animuar. Kjo gjë shtesë shumë e dobishme pasqyron filtruesit e GIF-ëve të Google, që u lëshua më tepër se një vit më parë.

Tani që makinat numër 1 dhe numër 2 të kërkimit kujdesen për dashamirësit e GIF-it, çfarë do të ndodhë me makinat e posaçme të kërkimit të GIF-ëve si Giphy? Siç duket, tregu është mjaft i madh për të mbështetur një ekosistem të gjerë të GIF-ëve, teksa rritja e Giphy-ve duket të shkojë mjaft fuqishëm. (PCWorl dAlbanian)

LEXO EDHE:  Google është termi më i kërkuar në motorin e kërkimit Bing të Microsoft

Tags >

Bing