Analiza

Bing tejkalon Yahoo në kërkim

Publikuar , 15 Shtator 2010
0
Bing tejkalon Yahoo në kërkim

Sipas analistit Nelsen, motor kërkimi i Microsoft-it Bing tani është bërë makina e kërkimit më e njohura në botë duke zënë kështu vendin e dytë,duke e goditur Yahoo-në e cila pra vendin e dytë në SHBA.

Muajin e kaluar Bing kishte rreth 13.9% të kërkimeve, e cila kishte ngritje për 2% nga muaji i kaluar dhe 30% në të njejtën kohë që nga viti i kaluar.
Yahoo pati një total të përqindjeve prej 13.1% në muajin gusht e cila kishte rënë poshtë për 8% që nga muaji korrik.

Gjiganti Google vazhdon tu prijë listës së kërkimeve e cila pra qëndron e para dhe që nga muaji korrik pati ngritje për 1%.

Natyrisht që Bing është bërë më i njohur dhe më i kërkuar se sa Yahoo, mirëpo për ta arritur gjigantin Google duhet për të bërë shumë punë.

LEXO EDHE:  Sa emra domaini .com nuk po përdoren?

Lajmet e fundit>