Softuer

Bioshock Infinite Gameplay shpalos videot e reja

Sep 23 2010
0 Shpërndarje
Bioshock Infinite Gameplay shpalos videot e reja

Këto video-lojëra të reja nga Bioshock janë në dispozicion për ju dhe ato mund t’i shkarkoni dhe shikoni në Xbox-in tuaj nëse preferoni kualitet HD. Në këtë lloj të lojës lojërat lëvizin jashtë oqeanit dhe lundrojnë nga qyteti në qiell.

Në këto lojëra kemi karakteret e Booker DeWit, ish-agjenti Pinkerton i cili ishte kontraktuar për të shkuar në qytetin e pakuptueshëm të Kolumbisë për të kërkuar një vajzë me emrin Elizabetë.

Për fat të keq nuk mund të presim shumë nga këto lojëra të reja të Bioshock Infinite të realizohen para vitit 2012. Kështu që kur të lansohen ato do tu lënë përshtypje të mëdha.

Lajmet e fundit>