Analiza

Bitcoin është monedha dixhitale më e përdorur

Publikuar , 22 Janar 2017
0
Bitcoin është monedha dixhitale më e përdorur

Ekzistojnë të paktën 650 monedha dixhitale dhe Bitcoin është më e përdorura gjer më sot. Në Janar të 2017-ës, vlera e Bitcoin-ëve arriti në 12.6 miliard Euro, 15 herë më e lartë sesa e rivalët më të afërt Ethereum dhe 55 herë më e lartë sesa vendi i tretë Ripple.

Të gjithë rivalët e kombinuar përbëjnë vetëm një fraksion të vlerës së Bitcoin duke na lënë të kuptojmë se kjo monedhë do të qëndrojë në krye për një kohë të gjatë. Grafiku i mëpotshtëm tregon 10 monedhat dixhitale më të përdorur në botë. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në WhatsApp në desktop