Biznes

Bitcoin mund të kalojë 100 mijë dollarët në 2021 parashikon banka më e madhe në botë

Nga: PCWorld
Publikuar , 05 Janar 2021
JPMorgan e sheh bitcoin si aset konkurrues me arin dhe alternativë. Bitcoin mund të kalojë 100 mijë dollarët në 2021 parashikon banka më e madhe në botë

Rritja e Bitcoin 300% në 2020 mund të përsëritet këtë vit por një lëvizje e tillë nuk do të ishte e qëndrueshme tha një prej bankave më të mëdha në botë JPMorgan.

Edhe pse nuk e hedhim poshtë mundësinë që çmimi i bitcoin të shkojë më tutje mes 50 deri në 100 mijë dollarë, ne besojmë se nivele të tilla çmimi nuk do të jenë të qëndrueshme.

Bitcoin u rrit në afro 35 mijë dollarë ditën e Dielë përpara të humbiste deri në 175 terren ditën e Hënë. JPMorgan e sheh bitcoin si aset konkurrues me arin dhe alternativë.

Me një vlerë tregu prej 575 miliardë dollarë, bitcoin duhet të shkojë në 146 mijë dollarë për tu matur me investimet private totale në ar. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Shfletuesi Brave integron një portofol kriptomonedhash